Az Openhouse irodái évről évre
vállalják a megmérettetést a
Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban
versenyen.
Az Openhouse élen jár a magyar
ingatlanpiacon meghatározó,
innovatív, értékesítést támogató
technológiák kidolgozásában.
Nagy hangsúlyt fektetünk
munkatársaink képzésére és a
megszerzett tudás folyamatos
fejlesztésére.
Az Openhouse a gyors
bevételeket biztosítja
új munkatársai számára.

Az Openhouse irodái évről évre vállalják a megmérettetést a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban versenyen. Teljesítményüket 2010-ben, 2011-ben és 2014 novemberében is előkelő helyezéssel díjazták. Ezek az eredmények igazolják Filozófiánkat:
"Profizmus az ingatlanszakmában-megszállottság az ügyfélkiszolgálásban!"
Értékesítő csapatunk sosem félt kipróbálni új eladástechnikai módszereket, rendhagyó marketing technikákat, melyek segítségével szolgáltatásainkat kiemelkedő színvonalon nyújtjuk ügyfeleinknek.

Az Openhouse élen jár a magyar ingatlanpiacon meghatározó, innovatív, értékesítést támogató technológiák kidolgozásában.
Ilyenek a hagyományos és mobil eszközökre egyaránt reszponzív alkalmazások, a Külső Tippadói rendszer, illetve a tablet alapú prezentációs módszerek.

Munkatársaink kreatív módon alkalmazzák a közösségi oldalak, valamint az automatikus ingatlanhirdetési rendszer nyújtotta marketingeszközöket.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzésére és a megszerzett tudás folyamatos fejlesztésére.
Az Openhouse Tudásközpont 100%-ban gyakorlati tudásanyagot ad át a kollégáknak, amelyet az Openhouse mentori szisztémája segít beépíteni mindennapi rutinjukba.

Munkatársaink eredményes és magas színvonalú munkájának köszönhetően megbízóink több mint fele kizárólag ránk bízza ingatlanjának eladását.

Az Openhouse a gyors bevételeket biztosítja új munkatársai számára.
A keresztértékesítés lehetőségével, ingatlanfinanszírozás kiajánlásával, és a mentorrendszer segítségével új kollégáink már az első hónapban jelentős bevételhez juthatnak.

Az Openhouse büszke arra, hogy értékesítő kollégái számára biztosítja az Openhouse Rapid Karriert, amely által másfél-két év alatt egy kezdő értékesítőből akár irodatulajdonos is válhat.