Openhouse Kompetencia Központ

Szakmai és eladás technikai tréningek

Figyelünk arra, hogy minden kollégánk elvégezze azt a speciális fejlesztési programot, amely az ingatlanértékesítő és pénzügyi szakértői terület sikereit mind elméleti, mind gyakorlati szinten, kompetenciákat és ismereteket tekintve is megalapozza. Képzési tematikánk érdekes és sokszínű, módszertanunk színvonalának köszönhetően a felnőttképzési rendszer részét képezi rövidesen.

Openhouse OKJ-s képzés

Ingatlanértékesítők vagyunk az Openhouse-nál. Nekünk ez a szakmánk! Szakmaiságunk folyamatos szinten tartása és fejlesztése érdekében értékesítőink és pénzügyi szakembereink számára rendszeresen szervezünk OKJ- s képzéseket, ahol megszerezhető az államilag elismert Ingatlanközvetítő-értékbecslő szakképesítés, vagy éppen az MNB szakvizsga.

Openhouse Mentor Program

Munkatársaink mellett ott áll egy szakértő, támogató segítség, a Mentor, akire szakmai kérdésekben és az elméleti ismeretek gyakorlati alkalmazásában is számíthatnak a karrierút elején járó kollégáink. A Mentor Programunknak köszönhetően értékesítési csapatunk még tovább erősödik, a kollégák közötti kapcsolódás is erőteljesebb, a munkavégzés pedig professzionális már az első Openhouse-nál eltöltött munkanaptól kezdve. Tesszük ezt annak érdekében is, hogy Ügyfeleink folyamatosan a megszokott, kiemelkedő színvonalú szolgáltatást tapasztalják meg irodáinkban országszerte, akkor, amikor ingatlant vesznek vagy éppen otthont adnak el.

Jelentkezés

Jelentkezz itt és most! Várunk csapatunkba!